2010-03-07

AB Bostäder i Borås ur ett annat perspektiv

Är du en hyresgäst hos AB bostäder i Borås? Jag slår vad om att du vet hur det känns att vara nonchalerad och förnedrad av sin hyresvärd.
Vi fick nog av AB bostäder i Borås i samband med den senaste badrumsrenoveringen. Kritiken gäller bland annat hur kommunikationen med oss hyresgäster har fungerat men också det tekniska utförandet.

Syftet med bloggen om AB Bostäder i Borås

Denna blogg startades med ett enda syfte:
att få hyresgästernas röst hörd.

Att förhandla och komma överens med en empatilös motpart som AB Bostäder i Borås är inte en bra idé. Att stämma hyresvärden? Rättvisan må vara blind, men att driva en rättsprocess mot en penningstark motpart som AB Bostäder är ungefär lika smart som att inte betala för den tiden som man inte fått en tillfredsställande service. Vi har sett exempel på hur blufföretagen använder Kronofogden för indrivning av falska fakturor. Kan de oseriösa företagen använda Kronofogden som ett slagträ då kan även AB bostäder i Borås göra detsamma.
En hyresvärd borde hålla sig till de etiska och affärsmässiga regler som existerar. Men istället för sunt förnuft får man höra gamla fasoner som AB Bostäder tydligen verkar tro att de kan hålla sig till.

Nu har vi fått nog!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar