2010-04-09

AB Bostäder i Borås: 7 dagar utan vatten

AB Bostäder i Borås renoverar badrum

AB Bostäder i Borås renoverade detta (och fler andra) badrum i 7 dagar. Under dessa 7 dagar saknades vatten, handfat, badkar och en fungerande toalettstol.En rutten kultur

Det hör till berättelsen att toalettstolen på bilden tippade sidledes när ett barn satte sig på den. Barnets far sa till oss följande: "Det som vi upplevt under senaste sju dagar är inte att kalla för ett människovärdigt boende...inte i Sverige. Att AB Bostäder gör så mot den som alltid har skött sig är ett bevis på en rutten kultur. Allt är inte hennes fel [anm: bovärdens], fisken ruttnar från huvudet!"

De behandlar oss som djur

Det är värt att nämna att bovärden till slut informerade om att det fanns en möjlighet att låna nycklar till en duschkabin. Märkligt nog kom inte informationen ut när AB Bostäder i Borås informerade om att mindre störningar skulle förekomma i samband med badrumsrenoveringen. Varför? Förklaringen kan vara enkel, sannolikt fanns det bara en duschkabin...och djuren (hyresgästerna) badar inte så ofta? När familjen som bor under mig tyckte att "De behandlar oss som djur" så svarade en annan förbipasserande granne med att hon inte alls var säker på det:
"Är man lika dum mot sina djur"?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar